Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 04 грудня 2018 — Запорізька обласна філармонія

     Щороку, 7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування. Це свято тих, хто бере активну участь в управлінні державою та відіграє важливу роль у демократизації суспільства. В цей день вшановується чесна й самовіддана праця сільських, селищних, міських голів, депутатів і працівників виконавчих апаратів місцевих рад.
     Напередодні свята, 4 грудня у концертному залі імені М.І. Глінки Запорізької обласної філармонії пройшли урочистості та святковий концерт з нагоди свята.
     З привітальним словом до присутніх у залі звернулися голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак, голова Запорізької обласної державної  адміністрації Костянтин Бриль та Запорізький міський голова Володимир Буряк. Очільники привітали колег зі святом та за сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у зміцнення місцевого самоврядування вручили  Почесні відзнаки та цінні подарунки.
Колектив Запорізької обласної філармонії привітав представників органів місцевого самоврядування святковим концертом.
      У виконанні академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці», художній керівник – заслужений діяч мистецтв України Лілія Гринь, велично і гордо прозвучав Державний Гімн України, яким було розпочато захід. Також колектив подарував присутнім пісню «Надія є» у оригінальній обробці та запальний національний гопак.
      Диксиленд артистів академічного симфонічного оркестру Запорізької обласної філармонії під керівництвом Дмитра Мітніка порадував гостей джазовими композиціями
       Найтепліші вітання, сучасні популярні композиції, що підіймають настрій глядачам дарували ансамбль бандуристів «Божена», керівник – заслужена артистка України Ольга Беженарь, народна артистка України Любов Малицька, провідні майстри сцени Юлія Якса, Микола Квєтков та солісти Запорізької обласної філармонії Поліна Гонтарь, Тетяна Лаврик, Богдан Хижняк, Герман Романченко, Володимир Галіченко (скрипка), Ярослав Ніколаєв (саксофон).
      Участь у концертній програмі взяли запрошені гості: Муніципальний театр танцю, художній керівник – заслужений працівник культури України Лариса Невєрова,  лауреат дитячих Всеукраїнських і обласних конкурсів читців,  юний актор міського палацу дитячої та юнацької творчості 6-ти річний Всеволод Скрима (художнє слово). Колега присутніх у залі –  головний спеціаліст відділу комунікацій Запорізької обласної ради Олена Муха чудово заспівала відому пісню «Одна калина», викликавши бурхливі оплески.
      Концертна програма пройшла у святковому настрої та подарувала слухачам позитивні емоції.
Колектив філармонії на чолі з генеральним директором заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою зиче всім очільникам та депутатам місцевих рад міцного здоров׳я, миру, натхнення і високих звершень на благо розквіту нашої держави!

Опубліковано в Новини