Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 16 травня 2018 — Запорізька обласна філармонія

Академічний театр музики, пісні і танцю

Зоряни

Кіровоградської обласної філармонії

         Академічний театр музики, пісні і танцю “Зоряни” Кіровоградської обласної філармонії - колектив, який об'єднав 35 високопрофесійних артистів. Творче кредо митців – відродити гармонію трьох складових: музики, пісні і танцю.

        У програмі концерту – народні та сучасні пісні, ліричні і жартівливі оркестрові мелодії, яскраві обрядові танці та музично-хореографічні композиції.

        Невід’ємною складовою успіху “Зорян” є балетна група колективу. “Злагодженість і віртуозність танцюристів, акробатичні трюки поряд з елегантністю, витонченістю” – так оцінили виступ “Зорян” під час гастролей у Франції, а музиканти оркестру відзначаються високою професійністю та блискучим виконанням.

            "Зорянам" аплодували глядачі 15 країн світу: Німеччини, Голландії, Франції, Польщі, Словаччини, Угорщини, тощо. На міжнародних конкурсах та фестиваляхколектив постійно отримує призові нагороди, а шанувальників їхнього таланту переповнюють позитивні емоції!

        У 2003 році за високу професійну майстерність театр музики, пісні і танцю "Зоряни" удостоєний почесного звання кадемічний".

Ціна квитка від 60 грн.

Опубліковано в Афіша