Фільтрувати матеріали за датою: жовтня 2019 — Запорізька обласна філармонія

Пригоди Крутивуса

Академічний козацький ансамбль пісні і танцю

"ЗАПОРОЖЦІ"

      

     Оригінальна музично-хореографічна казка за мотивами старовинної української легенди про трьох запорозьких козаків справить позитивні враження на дітей та дорослих.

     На козацькій раді вирішують, що честь і славу української землі на всесвітніх спортивних змаганнях захищатимуть три брати Вернигора, Вернидуб та Крутивус. Щоб позмагатися з кращими силачами та знайти козацьку силу брати подорожують Америкою, Азією, Африкою, Європою.

н.

Квитки продаються в касах філармонії та білетної агенції musin.zp.ua

Каса: 236-44-67

Довідки: 236-99-77, 236-44-85

Опубліковано в Афіша
Субота
26
жовтня
19:00

IMPROVIZ

Опубліковано в Афіша

Музика кіно

Кращі світові музичні хіти із улюблених кінострічок різних країн у концертній програмі "Музика кіно"!

Запрошуємо зануритися в атмосферу популярних саундтреків, які прозвучать у виконанні ансамблю бандуристів "Божена" під керівництвом заслуженої артистки України Ольги Беженарь та солістів обласної філармонії Володимира Галіченка (скрипка), Сергія Новікова (пан-флейта), Миколи Квєткова (тенор).

            У супроводі інструментальної групи та цікавого відеоряду легендарні мелодії з перших нот нагадають кадри з відомих стрічок: "Титанік",  "Грек Зорба", "Мій лагідний та ніжний звір", "Історія кохання", "Сутінки", "Амелі" , "Леон", "Професіонал" та з мюзиклів "Сорочинський ярмарок", "Стиляги", "Нотр-Дам де Парі" та інших.

Яскравим доповненням музичної програми стануть номери оригінального жанру від учасниці телевізійного шоу "Україна має талант" - дивовижної Марини Євченко!

Запрошуємо всіх у подорож стрічками кінофільмів!

Опубліковано в Афіша
Середа
23
жовтня
19:00

ДОРОШ

Опубліковано в Афіша
Опубліковано в Афіша
Неділя
20
жовтня
18:00

МАЕСТРО ЗАПРОШУЄ!

Опубліковано в Афіша

ПРЕМ'ЄРА!

Музично-пізнавальна програма

МУЗИКА ТАНЦІВ

в рамках мистецького проекту «Філармонія - дітям»

Музика збагачує життя,

а танець наповнює його яскравими образами…

Танець - дивовижний та чарівний, стрімкий та запальний! Нерозривно пов'язаний з музикою та пластичністю рухів, він здатен яскраво передавати найрізноманітніші людські почуття, настрої, і навіть втілювати глибокі емоції та переживання.

У новій музично-пізнавальній програмі "Музика танців" наші юні гості дізнаються про те, що саме ритм є першоосновою танцювальної музики. Пересвідчаться, що танцювальні жанри відрізняються вражаючим різноманіттям, від манірних стримано-аристократичних до запальних народних. І впевняться, що танець - це не тільки балет або народні вихиляси, адже він проникає у будь-які музичні жанри: буває частиною симфонії, сонати, балетною сценою в опері і навіть проявляється у вокальних формах.

У новій програмі " МУЗИКА ТАНЦІВ " юні шанувальники музичного мистецтва матимуть змогу насолоджуватися чарівними взірцями танцювальної музики у живому виконанні артистів. Для вас пролунають такі всесвітньо відомі композиції, як "Менует" Й.-С. Баха, "Гавот" С.Прокоф'єва, "Італійська полька" С. Рахманінова, а також танцювальна музика у творах Ф. Шопена, Л. Деліба, Е. Польдіні, Ф. Реймонда.

Артисти Запорізької обласної філармонії з радістю запрошують вас на прем'єру, щоб із задоволенням подарувати прекрасне виконання і незабутні враження!

Світ музики танців для вас відкриють

Володимир Галіченко – скрипка

Ярослав Николаєв – флейта

Наталя Штернер – колоратурне сопрано

Євген Ковалевський – тенор

Анастасія Задьора– музикознавець

Автор програми та концертмейстер Іоланта Дамаскіна

Опубліковано в Афіша
Субота
19
жовтня
19:00

Микола Гнатюк

Опубліковано в Афіша
П'ятниця
18
жовтня

Студія «МАМАХОХОТАЛА»

Опубліковано в Афіша
Сторінка 1 із 3