Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 04 лютого 2018 — Запорізька обласна філармонія
Неділя
04
лютого
12:00

МУЗИЧНА КРАЇНА

В рамках мистецького проекту «Філармонія - дітям» на маленьких глядачів чекають нові захоплюючі зустрічі у незвичайних країнах, наприклад МУЗИЧНИХ… де вся музика, яка звучить створена саме для дітей. 

Концертна програма «Музична країна» входить до циклу «Дарунки великих композиторів». В ній  представлені музичні твори композиторів класиків для дітей, такі як пісні та п’єси Роберта Шумана  «Небувала країна», «Піщана людина», «Совеня», «Метелик». Юних слухачів артисти Запорізької обласної філармонії  познайомлять з цікавими творами Вольфганга Амадея Моцарта «Жив був на світі хлопчик», «Азбука», «Репетиція концерту» та «Бутерброд». А в  жартівливій міні-опері на музику фортепіанних сонат Йозефа Гайдна діти зустрінуться з персонажами казок Шарля Перо: Попелюшкою, Принцем, Котом у чоботях.. Захоплюючим для  дитячої аудиторії буде виконання польки та маршу Йогана Штрауса «Полька в дитячій», «Марш Радецького» та інших.

Під час програми малята дізнаються про засоби музичної виразності: як за допомогою мелодії, ритму, гармонії створюється той чи інший музичний образ, а також про цікаві факти дитячих років з життя великих композиторів.

Це музика яка вчить добру, розвиває фантазію,  формує гарний естетичний смак, залучає до високої культури та виховує духовно збагачену націю! А головне – це цікаво та змістовно для гарного дозвілля усією родиною!

 

Квитки продаються в касі  філармонії та на сайтах filarmonic.zp.ua і musin.zp.ua

Телефон каси обласної філармонії        236-44-67

Телефони білетної агенції   musin.zp.ua(061) 701-0-107

                                                                    (093) 701-0-107

                                                                    (098) 701-0-107

                                                                    (099) 701-0-107

Опубліковано в Афіша