Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 09 березня 2018 — Запорізька обласна філармонія

Соціально-культурна акція!

До Дня народження геніального митця української культури – Тараса Григоровича Шевченка!  Поет, художник, музикант – він був людиною з пристрастями і почуттями, зі стійкими смаками та мистецькими вподобаннями, освічений чоловік, тонкий знавець світової культури.Одна з багатьох граней творчості Великого Кобзаря – мистецтво.

Запорізька обласна філармонія пропонує вам поринути у чарівний світ пісні і музики. Концертна програма «У нашім раї на землі» - це скарбничка національної духовності та культури, в якій прозвучать нетлінні твори у народному та сучасному виконанні.

Провідні колективи Запорізької обласної філармонії: академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці», художній керівник – заслужений діяч мистецтв України Лілія Гринь, ансамбль бандуристів «Божена», художній керівник – заслужена артистка України Ольга Беженарь подарують незабутні миті душевної насолоди.

З радістю чекаємо на зустріч з вами 9 березня о 18.00 у концертному залі імені М.І. Глінки! Подаруйте собі свято музики й натхнення! Ціна квитка – 30 грн.

Опубліковано в Афіша