Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 20 жовтня 2019 — Запорізька обласна філармонія
Неділя
20
жовтня
18:00

МАЕСТРО ЗАПРОШУЄ!

Опубліковано в Афіша

ПРЕМ'ЄРА!

Музично-пізнавальна програма

МУЗИКА ТАНЦІВ

в рамках мистецького проекту «Філармонія - дітям»

Музика збагачує життя,

а танець наповнює його яскравими образами…

Танець - дивовижний та чарівний, стрімкий та запальний! Нерозривно пов'язаний з музикою та пластичністю рухів, він здатен яскраво передавати найрізноманітніші людські почуття, настрої, і навіть втілювати глибокі емоції та переживання.

У новій музично-пізнавальній програмі "Музика танців" наші юні гості дізнаються про те, що саме ритм є першоосновою танцювальної музики. Пересвідчаться, що танцювальні жанри відрізняються вражаючим різноманіттям, від манірних стримано-аристократичних до запальних народних. І впевняться, що танець - це не тільки балет або народні вихиляси, адже він проникає у будь-які музичні жанри: буває частиною симфонії, сонати, балетною сценою в опері і навіть проявляється у вокальних формах.

У новій програмі " МУЗИКА ТАНЦІВ " юні шанувальники музичного мистецтва матимуть змогу насолоджуватися чарівними взірцями танцювальної музики у живому виконанні артистів. Для вас пролунають такі всесвітньо відомі композиції, як "Менует" Й.-С. Баха, "Гавот" С.Прокоф'єва, "Італійська полька" С. Рахманінова, а також танцювальна музика у творах Ф. Шопена, Л. Деліба, Е. Польдіні, Ф. Реймонда.

Артисти Запорізької обласної філармонії з радістю запрошують вас на прем'єру, щоб із задоволенням подарувати прекрасне виконання і незабутні враження!

Світ музики танців для вас відкриють

Володимир Галіченко – скрипка

Ярослав Николаєв – флейта

Наталя Штернер – колоратурне сопрано

Євген Ковалевський – тенор

Анастасія Задьора– музикознавець

Автор програми та концертмейстер Іоланта Дамаскіна

Опубліковано в Афіша