Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 02 червня 2019 — Запорізька обласна філармонія

Дорогі друзі! Увага-увага!

Для всіх, хто обожнює мультфільми! Для справжніх героїв та найчарівніших принцес. Для тих, хто вивчив всі серії улюблених мультфільмів та знає напам'ять всі пісні найкращих та найпопулярніших мультстрічок!

В музичній програмі для дітей прозвучать класичні версії пісень з легендарних мультфільмів, таких як «Слідами бременських музикантів».

Вас зачарують оновлені варіанти багатьох відомих композицій в сучасному аранжуванні, а до танцю запросять відомі хіти «I like to move it», «Барабан» та ін.

Малята почують найкращі пісні з мультфільмів світового лідера кіноіндустрії компанії «Walt Disney Productions»: музику до оскароносних мультфільмів «Шрек», «Красуня і чудовисько», «Алладін» та «Король Лев».

Впевнені, що разом з артистами Запорізької обласної філармонії, маленькі слухачі залюбки співатимуть дуже популярні пісні з сучасних мультфільмів «Холодне серце», «Маша і Ведмідь», «Смішарики» та ще раз із задоволенням поринуть у яскравий світ мультфільмів..

Музична програма для дітей «МУЛЬТКОНЦЕРТ» - це чудовий настрій, чергова приємна зустріч із знайомими дитячими піснями та веселими розвагами, участь у музичних іграх!

Опубліковано в Афіша