Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 22 квітня 2018 — Запорізька обласна філармонія
Неділя
22
квітня
18:00

ТРІО РЕМІ ПАНОСЯНА

У 2009 році піаніст з Монпельє Ремі Паносян, контрабасист Максим Дельпорт та барабанщик Фредеріком Петіпре створюють тріо RP3.

Творча мета гурту - грати музику, насичену кольорами сучасного легкого джазу і водночас енергією року та мелодійністю поп-музики.

RP3 – це рок-група, яка грає джаз, і джаз-бенд, що виконує рок. Вільний та креативний джаз, сповнений позитивної енергії, який зачаровує публіку престижних концертних площадок усього світу!
У 2011 році радіо TSF Jazz обрало тріо музичним відкриттям року.

Протягом 7 років група зіграла близько 350 концертів у 30 країнах, серед яких Франція, Канада, Норвегія, Бразилія, Німеччина, Португалія, Бельгія, а в Азії здійснила 11 турів та дала понад 150 концертів.

Ремі Паносян записав 3 альбоми. Третій диск отримав нагороди від FIP Radio, увійшов в ТОР-10 французьких альбомів від журналу Les Inrocks, композиції з цього альбому є в ротаціях France Musique, France Inter, TSF Jazz.

Квитки продаються в касі філармонії та на сайтах filarmonic.zp.ua і musin.zp.ua

Телефон каси обласної філармонії:       236-44-67

Телефони білетної агенції   musin.zp.ua (061) 701-0-107

                                                                    (093) 701-0-107

                                                                    (098) 701-0-107

                                                                    (099) 701-0-107

Опубліковано в Афіша

 У Запорізький обласній філармонії РЕАЛЬНИЙ КВЕСТ - музичні пригоди з сюжетом, де учасники стануть головними героями!

           Для прихильників мистецького проекту «Філармонія-дітям» і не тільки! Запрошуємо всіх на новий музично-пізнавальний квест «Таємниці філармонії»!

           На Вас чекає одна з найбільш захоплюючих пригод у вашому житті:цікаві маршрути, повне занурення в мистецьку атмосферу, раптові повороти подій, індивідуальні завдання, естафети, творчі конкурси, логічні загадки та казковий антураж.

            Ви дізнаєтесь багато нового, зазирнете за лаштунки філармонійного життя та побуваєте на виставці музичних інструментів. Але головне – у ході квесту маленькі слухачі самі перевтіляться в композиторів, музикантів і навіть ... диригентів! У фіналі незвичайної розважальної програми на глядачів чекає музичний подарунок від артистів Запорізької обласної філармонії.

            Завдання цікаво вирішувати саме в команді, тому квест-концерт – це чудовий варіант і сімейного відпочинку. Стане в нагоді як досвід, підтримка батьків, так й кмітливість дитини, а спільна пригода згуртує всю родину.

Саме Ви станете першими учасниками музичного квесту!

Захід розраховано на дітей віком від 5 років.

Опубліковано в Афіша