Фільтрувати матеріали за датою: червня 2019 — Запорізька обласна філармонія
Вівторок
18
червня
19:00

ЧОЛОВІК ДЛЯ ІНТИМУ

Опубліковано в Афіша

      Усе живе на Землі рухається за Сонцем.

     Людина йде за великим світилом все своє життя, ніби мріє обійти всю землю та в певний час повернутися до вихідного місця вже з новими знаннями, умінням, друзями, любов'ю та мудрістю.

     Цей шлях здійснює і творчість виконавця. Кожен крок, кожна нота - все випромінює та стверджує життя...

   Концерт «Пів століття за Сонцем» - це як вершина творчого шляху заслуженої артистки України Ілони Турчанінової. В цей день всі здійснені мрії, всі творчі досягнення артистки, популярна музика, приємні зустрічі та сюрпризи на честь улюбленої публіки, яка за багато років постійного спілкування стала для аристки рідною.

    У програмі ювілейного концерту беруть участь: академічний симфонічний оркестр під керуванням народного артиста України В'ячеслава Реді, солісти оркестру, друзі ювілярки - народна артистка України Інна Гапон, відомий саксофоніст - лауреат міжнародних конкурсів Олексій Стрєлко.

         Тож, справжнє свято музики меломанам гарантоване!

         16 червня о 18.00 годині, концертний зал імені Глінки Запорізької обласної філармонії.

Опубліковано в Афіша

«BANDURA-STYLE» − це презентація сучасної бандури!
У репертуарній палітрі самобутній мистецький ансамбль бандуристів «Божена» поєднує фольклорний стиль з музикою сучасності – саме таке поєднання надає нового звучання відомим мелодіям.
Перлина концертної програми − дивовижний, багатоголосий, співучий музичний інструмент бандура. Ви матимете чудову змогу насолодитися чарівним співом талановитих артистів, почути нові кавер-версії композицій сучасних українських виконавців та популярних західних гуртів, класичну та народну музику.
Особливий колорит, нестандартність, креатив, артистизм ансамблю «Божена» дозволять вам значно розширити уявлення про український національний інструмент − бандуру.

Квитки продаються в касі філармонії та на сайтах filarmonic.zp.ua і musin.zp.ua

Телефон каси обласної філармонії:      236-44-67

Телефони білетної агенції musin.zp.ua(061) 701-0-107

                                                                 (093) 701-0-107

                                                                (098) 701-0-107

                                                                 (099) 701-0-107

Опубліковано в Афіша
Середа
05
червня
19:00

Resonance

Опубліковано в Афіша

Дорогі друзі! Увага-увага!

Для всіх, хто обожнює мультфільми! Для справжніх героїв та найчарівніших принцес. Для тих, хто вивчив всі серії улюблених мультфільмів та знає напам'ять всі пісні найкращих та найпопулярніших мультстрічок!

В музичній програмі для дітей прозвучать класичні версії пісень з легендарних мультфільмів, таких як «Слідами бременських музикантів».

Вас зачарують оновлені варіанти багатьох відомих композицій в сучасному аранжуванні, а до танцю запросять відомі хіти «I like to move it», «Барабан» та ін.

Малята почують найкращі пісні з мультфільмів світового лідера кіноіндустрії компанії «Walt Disney Productions»: музику до оскароносних мультфільмів «Шрек», «Красуня і чудовисько», «Алладін» та «Король Лев».

Впевнені, що разом з артистами Запорізької обласної філармонії, маленькі слухачі залюбки співатимуть дуже популярні пісні з сучасних мультфільмів «Холодне серце», «Маша і Ведмідь», «Смішарики» та ще раз із задоволенням поринуть у яскравий світ мультфільмів..

Музична програма для дітей «МУЛЬТКОНЦЕРТ» - це чудовий настрій, чергова приємна зустріч із знайомими дитячими піснями та веселими розвагами, участь у музичних іграх!

Опубліковано в Афіша