Середа
22
серпня

ВІТАЄМО З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!

Шановні друзі та колеги!

Дорогі українці!

Колектив Запорізької обласної філармонії

щиро вітає вас із загальнодержавними святами – Днем Державного Прапора та

Днем Незалежності України!

     Споконвіку український народ прагнув визнання й незалежності, тому для нас 24 серпня – це всенародне свято, що передає дух патріотизму та гордості за свою націю, а День Державного Прапора країни – це гідне свято для всіх поколінь українців.

     З кожним роком розбудови і розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення цієї історичної події, зростає її значення для кожного громадянина. У наших серцях серпнева блакить неба і жовтогарячий зерновий лан зливаються барвами української державності в символ свободи та процвітання.

      Від усього серця бажаємо всім міцного здоров’я, щастя, успіхів у добрих справах та починаннях. Нехай потужне джерело вашого таланту і натхнення, незламного оптимізму та творча будівнича енергія стануть прикладом служіння державі, примножують її славу, наповнюють її криницю добробуту благополуччям. 

        Зичимо аби кожен день вашого життя був сповнений радістю і дружнім теплом, а неповторна національна культура та мистецтво щодня окриляють вас на нові звершення в ім’я України та її майбутніх поколінь. 

    Відроджуємо традиції! Творимо сучасність! Будуємо майбутнє!

За дорученням колективу,

з повагою

генеральний директор,

заслужений працівник

культури України                                                         Ірина Конарева

м. Запоріжжя

   24 серпня 2018 р.