Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 19 листопада 2018 — Запорізька обласна філармонія

     18 листопада артисти та ансамбль бандуристів «Божена» Запорізької обласної філармонії, керівник – заслужена артистка України Ольга Беженарь завітали до с. Мар'ївка Запорізької області. Музиканти взяли участь у святкуванні Дня сільського господарства, Дня села та подарували гостям запальну концертну програму.

     Ансамбль «Божена» розширив уявлення мар'ївчан про бандуру та показав наскільки широкі можливості національного інструменту. Бандуристки виконали українські народні пісні, композиції сучасних авторів та кавер-версії вітчизняних і зарубіжних хітів. Артистки продемонстрували природній талант, набутий професіоналізм та показали, як звучать знайомі улюблені мелодії на бандурі. Красуням-артисткам вдалося здивувати та полонити серця слухачів з першої композиції. Багато хто з присутніх в залі вперше чув бандуру, а багато хто і відкрив для себе бандуру по-новому. Такі концерти плекають українські традиції та пробуджують відчуття патріотизму та гордості за наш козацький край.

     Сучасні популярні твори прозвучали у виконанні чарівної Тетяни Лаврик та романтичного Германа Романченка, а щирими усмішками засвітилися обличчя односельчан під час виконання заслуженим працівником культури України Аллою Ходаковою гуморесок Павла Глазового.

     Виступ артистів Запорізької обласної філармонії подарував всім позитивні емоції, гарний настрій та став мистецькою родзинкою визначної події.

Опубліковано в Новини