Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 25 листопада 2018 — Запорізька обласна філармонія

     Фортепіанна музика – це особливий магічний світ, що здатен подарувати слухачеві незабутні емоції від зустрічі з мистецтвом. Всіх, хто бажає відчути неймовірний захват від вишуканої музики, запрошуємо 25 листопада до концертного залу імені М.І. Глінки Запорізької обласної філармонії. Свою майстерність і кращі музичні твори світових митців даруватиме Олександр Леонов.
     Молодий талановитий музикант родом із Запоріжжя, навчався у ДМШ № 4 в класі викладача Вальтер Н.А. З 2012  Олександр Леонов навчається на фортепіанному відділі Київського інституту музики ім. Р. М. Глієра в класі Яблонсько. Олександр – переможець багатьох всеукраїнських та міжнародних музичних конкурсів, володар спеціального призу за краще виконання романтичного твору на конкурсі DSCH (м. Дніпро), третьої премії, бронзової медалі та спеціального призу ім. Івана Карабиця, спеціального призу від професора Паризької консерваторії Марьяна Рибіцького на Міжнародному конкурсі пам’яті Володимира Горовиця, переможець стипендіальної програми YAMAHA у Дубаї, ОАЕ (Yamaha Music Gulf FZE). Навчався у всесвітньовідомій музичній академії «Art of the piano by Awadagin Pratt» (США).
     Артист веде активну гастрольну діяльність містами України та за кордоном. Співпрацює із Національним заслуженим академічним симфонічним оркестром України, оркестром Національної філармонії України, студентським симфонічним оркестром КІМ. Виступав у престижних концертних залах країни та Європи.
     У програмі концерту фортепіанної музики прозвучать всесвітньовідомі композиції Людвіга ван Бетховена, Клода Дебюсі, Хоакіна Турини, П. Чайковського та ін.
     Тож, запрошуємо всіх цінителів високого мистецтва та професійного виконання до концертного залу ім. М.І. Глінки Запорізької обласної філармонії насолодитися шедеврами світових майстрів та отримати духовну насолоду.

І відділ

Л. Бетховен - Соната №12, op.26
К. Дебюссі – «Естампи»
«Пагоди»
«Вечір у Гренаді»
«Сади під дощем»
Х. Туріна - «Циганські танці» ор. 84

ІІ відділ

П. Чайковський – М. Плетнев – Концертна сюїта з балету «Спляча красуня»

«Пролог»
«Танок пажів»
«Ведіння»
«Анданте»
«Фея срібла»
«Кіт у чоботах та Біла кішечка»
«Гавот»
«Щебетуща канарейка»
«Вовк та Червона шапочка»
«Адажіо»
«Фінал»

Опубліковано в Афіша
Неділя
25
листопада
12:00

Філармонія-дітям. МУЛЬТКОНЦЕРТ

Опубліковано в Афіша