Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 02 листопада 2018 — Запорізька обласна філармонія

Осінь продовжує радувати нас теплими сонечком і різнобарв'ям кольорів, а Запорізька обласна філармонія – яскравою та різножанровою музикою. 2 листопада у концертному залі імені М.І. Глінки сольний концерт презентувала солістка філармонії – талановита Поліна Гонтарь.

З раннього дитинства Поліну оточувала музика й бажання стати артисткою зародилося ще у юному віці. Співачка – це не просто професія, це – покликання і нині є однією з найпопулярніших професій. Вона вимагає багато сил та енергії від виконавця. Але коли працюєш не покладаючи рук, любиш, повністю віддаєшся і живеш своєю справою – все виходить на відмінно.

Тендітна Поліна Гонтарь – володарка ніжного голосу з насиченою палітрою фарб. Завдяки майстерному володінню вокальною технікою, музичній обдарованості вона виконує композиції різних стилів – від класики до естради й джазу. Саме джазу – улюбленому стилю виконавиці – була присвячена перша частина концертної програми. У супроводі оркестру «CityBigBand», диригент – Валерій Авдієвський, артистка подарувала слухачам всесвітньовідомі джазові композиції: «Love», «Sway», «Sunny», «Flymetothemoon» та інші. Музиканти продемонстрували високий рівень виконавської майстерності і підкорили публіку в залі.

Разом з Поліною найкращі естрадні хіти подарували колеги та друзі. Нові вокальні композиції прозвучали з солістами Запорізької обласної філармонії Тетяною Лаврик (сопрано) та Богданом Хижняком (баритон). А «Чардаш» Вітторіо Монті у виконанні лауреат міжнародних конкурсів Володимир Галіченко (скрипка) полонив гостей концерту.

Яскравою хореографією збагатили програму артисти балету муніципального театру танцю Наіля Галєєва та Павло Бабицин. виконавши пристрасне танго.

Як солістка філармонії, співачка багато працює у дитячих програмах, залучаючи малюків до прекрасного світу мистецтва. Тому, в концертній програмі були представлені номери, які створювалися спеціально для дитячої аудиторії. Участь в них взяли маленькі зірочки дитячого ансамблю народного танцю «Дружба», художній керівник – Вікторія Оленяк. Доповнювала концерт сучасна відеоінсталяція від Андрія Юрченка.

Весь вечір у концертному залі панувала атмосфера свята. Глядачі дякували співачці прекрасними квітами, щирими посмішками та гарячими оплесками, довго не відпускаючи зі сцени. А Поліна Гонтарь, в свою чергу наповнила серця публіки незабутніми враженнями, чудовими емоціями, теплом та радістю.

Опубліковано в Новини