Фільтрувати матеріали за датою: Четвер, 08 листопада 2018 — Запорізька обласна філармонія

Кіно... Дивовижний світ любові, фантастики, пригод, яскравих емоцій. Життя з екрану захоплює своєю реалістичністю та цікавістю, спонукає разом з головними героями переживати пристрасть і страждання, сміх та сльози. Всього за століття свого існування, молоде мистецтво вже встигло не тільки завоювати прихильність публіки, а й пройти стрімкий шлях розвитку. Про це та багато іншого дізнались глядачі 8 листопада 2018 р. у концертному залі ім. М.І. Глінки Запорізької обласної філармонії на концерті «Музика в кіно».

Напередодні професійного свята – Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, ансамбль бандуристів «Божена», керівник – заслужена артистка України Ольга Беженарь разом з артистами Запорізької обласної філармонії запросили всіх донеймовірної країни музики і кіно.Артисти подарували глядачам справжнє задоволення від саундтреків з популярних кінофільмів – від минулого століття до сьогодення.

У програмі пролунали мелодії з відомих вітчизняних і зарубіжних стрічок «В бій йдуть одні старі», «Грек Зорба», «Мій лагідний і ніжний звір», «Рай», «Амелі», «Титанік», «Професіонал», мюзиклів «Стиляги», «Сорочинський ярмарок», «Нотр Дам де Парі» та багато інших. У виконанні ансамблю бандуристів «Божена» глядачі почули не просто відомі мелодії, а ще і в незвичному для них звучанні українського народного інструменту бандури. Додали яскравих емоцій провідні майстри сцени Юлія Якса (сопрано) та Микола Квєтков (тенор), заслужений артист України Віталій Солом'янчук (ударні), Володимир Галіченко (скрипка), Ярослав Ніколаєв (саксофон), Сергій Новіков, Дмитро Саверов (контрабас). Живе звучання супроводжувалось цікавими кадрами із кінострічок, музика до яких в той момент виконувалася на сцені. Елементи магії додала в програму член Міжнародної асоціації ілюзіоністів Марина Євченко, продемонструвавши цікаві фокуси під супровід музикантів.  

Хіти кінематографу зачаровують нас так само, як і найбільші таємниці світу, пробуджують давно забуті почуття і дарують бажання відчувати життя в усіх його найпрекрасніших проявах.

Концерт «Музика кіно» пройшов з аншлагом у святковій атмосфері та подарував присутнім гарний настрій. Глядачі дарували квіти, дякували артистам за чудовий концерт та незабутні емоції від прекрасної музики.

Опубліковано в Новини