Фільтрувати матеріали за датою: Понеділок, 17 грудня 2018 — Запорізька обласна філармонія
Понеділок
17
грудня
14:07

А МИ ВЖЕ ЗУСТРІЧАЄМО НОВИЙ РІК

Щороку у Запорізькій обласній філармонії новорічні свята наступають набагато раніше, ніж за календарем. Тож, у концертному залі імені М.І. Глінки учні загальноосвітніх шкіл Запоріжжя вже почали зустрічати Новий 2019 рік!

Святковий настрій, запальну музику та веселі розваги артисти філармонії дарували малятам вже 17 грудня. Наймолодші гості побачили гумористичну оперу для дітей «Жив собі пес» за мотивами української народної казки «Сірко» і популярного однойменного мультфільму.

Після програми діти разом із Дідом Морозом і Снігуронькою запалили новорічну Красуню-Ялинку, пограли у веселі ігри й вікторини, водили хоровод та робили новорічні фото у святково прикрашеній залі. Разом з улюбленими героями відомих мультстрічок Сімкою, Ведмедиком, Левом Алексом та символом наступаючого року – Свинкою діти співали знайомі пісні та танцювали під жваву музику.

Для дітей старшого шкільного віку проведено Новорічний естрадний концерт та дискотеку.

Розважальна програма підняла гостям настрій танадовго зарядила позитивною енергією. Всіх, без винятку, порадували спецефекти великого світлодіодного екрану, дивовижні перетворення, сюрпризи, яскраві декорації, справжня величезна ялинка та інтерактивні ігри!

Запрошуємо і дорослих, і маленьких до концертного залу імені М. І. Глінки Запорізької обласної філармонії на Новорічні та Різдвяні святкові заходи 2019! Святкова шоу-програма «Хрюшталева туфелька» відбудеться 23-25 грудня 2018 року об 11.00 та 13.00, 26 грудня 2018 року о 14.00, 2-5, 7 січня 2019 об 11.00 та 13.00, 6 січня о 12.00! А 13 січня о 12.00 на всіх чекає святкова програма «Різдвяна зірка» академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці»!

Зустрічаємо свята разом!

Графік проведення святкових заходів та наявність вільних місць уточнюйте на сайті та у касі обласної філармонії.

Опубліковано в Новини