Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 15 червня 2018 — Запорізька обласна філармонія
П'ятниця
15
червня
18:00

ШЕДЕВРИ КЛАСИКИ ТА ГОЛІВУДУ

     15 червня на сцені концертного залу імені М.І. Глінки – справжній калейдоскоп музичних жанрів у виконанні академічного симфонічного оркестру Запорізької обласної філармонії!

     За диригентським пультом – Дмитро Морозов (Харків), солістка – заслужена артистка України Олена Ширяєва (сопрано, Київ).

     Дмитро Морозов належить до тих творчо обдарованих особистостей, у яких органічно поєднуються високий професіоналізм, самобутній стиль і манера диригування, досконала техніка та яскравий сценічний артистизм.

     Незабутній вокал Олени Ширяєвої вже підкорив публіку в багатьох містах України та зарубіжжя, зокрема і Запоріжжя. До репертуару артистки входять арії з опер та оперет, романси, вокальні твори Равеля, Верді, Глінки, Рахманінова, Чайковського, Вагнера та інших композиторів, арії з мюзиклів, кращі зразки світової естради, включаючи джазові стандарти.

    У програмі «Шедеври класики та Голівуду» прозвучать як світові оперні шедеври Дж. Гершвіна, Ш. Гуно, К. Сен-Санса, так і сучасні музичні твори Л. Веббера, Дж. Горнера, Р. Роджерса.

     Артисти – завжди бажані гості у Запорізькій філармонії, улюбленці багатьох шанувальників елегантної музики – подарують запоріжцям незабутній музичний вечір.

Опубліковано в Афіша