Фільтрувати матеріали за датою: Середа, 20 березня 2019 — Запорізька обласна філармонія
Середа
20
березня
13:29

ЗБОРИ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ

    19 березня у великій залі відбулися збори трудового колективу комунального закладу «Запорізька обласна філармонія» Запорізької обласної ради. Були розглянуті актуальні питання організаційно-творчої діяльності закладу.
    На початку зборів до присутніх звернулася генеральний директор філармонії, заслужений працівник культури України Ірина Конарева. Очільниця висловила щиру подяку всьому колективу за щоденну віддану працю, професіоналізм та вагомий внесок у розвиток музичного мистецтва. Наразі актуальним є питання святкування 80-річчя Запорізької обласної філармонії, до якого ретельно готується весь колектив. Від імені колективу Ірина Едуардівна подякувала керівникам обласної адміністрації та ради, які доклали всіх зусиль для гідного відзначення ювілею закладу у відреставрованому приміщенні. Обговорили перспективи гастрольної діяльності колективів та солістів у 2019 році містами району й області.
    Звіт про роботу профспілкового комітету первинної профспілкової організації Запорізької обласної філармонії за 2014-2018 роки надала голова профспілкового комітету філармонії Світлана Івко, а результати звіту ревізійної комісії за 2014-2018 роки озвучила голова ревізійної комісії Світлана Малюкова. Під час зборів відбулися вибори профспілкового комітету на наступні п'ять років.
     Одним із питань порядку денного було прийняття проекту Колективного договору між профспілковим комітетом та адміністрацією філармонії. Заступник генерального директора Олена Селіщева повідомила, що проект розроблено згідно з чинним законодавством і відповідає вимогам трудового колективу й адміністрації. Враховуючи, що даний договір був визнаний кращими колективним договором, основні позиції у ньому не змінювалися. Тому, колектив одноголосно прийняв проект Колективного договору комунального закладу «Запорізька обласна філармонія» Запорізької обласної філармонії на 2019-2021 роки.
    На зборах були присутні почесні гості: голова Запорізької обласної організації профспілки працівників культури України Олена Бойко та головний бухгалтер Валентина Конченко. Олена Іванівна висловила слова захоплення мистецькою працею артистів обласної філармонії та повідомила, що у колективі панує взаєморозуміння та співпраця.
     Загалом збори  трудового колективу відбулися у невимушеній атмосфері, під час якої працівники вирішили всі актуальні питання.

Опубліковано в Новини