Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 11 червня 2019 — Запорізька обласна філармонія

    Стартував обласний мистецький тур «Мій Запорізький Край» до 80-річчя утворення Запорізької області, в рамках якого пройде низка концертних заходів артистів та колективів Запорізької обласної філармонії.
    11 червня творчі сили філармонії на чолі з художнім керівником, заслуженою артисткою України Ольгою Беженарь завітали до міста Гуляйполе з прем'єрною музичною програмою для дітей «Нові пригоди Маші».
    Свою творчість дарували: ансамбль бандуристів «Божена», солісти філармонії – Поліна Гонтарь, Герман Романченко, Дмитро Саверов, Юлій Гаврилов та Анна Миронова. Зірковою гостею стала – учасниця талант-шоу «Україна має талант», артистка оригінального жанру Марина Євченко. Разом із виконавцями діти подорожували країною Срібних струн та насолоджувались улюбленими піснями з  мультфільмів.

   Публіка була надзвичайно вдячна музикантам і не шкодувала бурхливих оплесків. Гуляйпільці з нетерпінням чекають на зустріч  з академічним симфонічним оркестром Запорізької обласної філармонії 27 червня зі святковою концертною програмою  до дня Конституції України.
     В рамках мистецького туру артисти та колективи Запорізької обласної філармонії протягом червня завітають до міста Приморськ,  смт. Михайлівка, Кирилівка, Новомиколаївка, сіл Новогородка, Семенівка, Новобогданівка Мелітопольського району.
    Тур проходить за ініціативи та підтримки Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької обласної ради,  департаменту культури, туризму, національностей та релігій ОДА та Запорізької обласної філармонії.
   Дякуємо очільникам області за надану можливість створити культурний відпочинок та залучити мешканців області до прекрасного світу мистецтва.

Опубліковано в Новини

     Незважаючи на те, що концертний сезон завершився, Запорізька обласна філармонія продовжує радувати яскравими музичними програмами як дорослих, так і дітей.
Так, 10 червня у концертному залі імені М.І. Глінки відбувся музичний квест «Таємниці філармонії» для дітей з пришкільних таборів Запоріжжя й учнів Малотокмачанської загальноосвітньої школи Оріхівського району. Всього до філармонії завітало 180 геймерів.
     Разом з організаторами квесту, творчими колективами, солістами-інструменталістами, вокалістами та музикознавцями філармонії присутні занурилися в мистецьку атмосферу. Проходити всі рівні учасникам допомагали Феї Музика та Гармонія. Команди дізналися багато цікавої інформації, вирішили музичні завдання та знайшли чарівну книгу «Таємниць філармонії», яку поцупив підступний блогер. По завершенню всіх рівнів, на дітей чекав музичний подарунок від артистів філармонії, а також за виконання квесту кожному малюку вручили сертифікат переможця.
      Всім гостям концертного залу імені М.І. Глінки сподобалися оновлена програма. Дітлахи й дорослі дякували за змістовне дозвілля й обіцяли завітати в наступному сезоні, а Запорізька обласна філармонія з радістю чекає на своїх маленьких глядачів вже у вересні!

Опубліковано в Новини