• Академічний симфонічний оркестр

  • __Академічний козацький ансамбль пісні і танцю "Запорожці"

  • Джаз-квартет «Music men»

  • Диксиленд артистів академічного симфонічного оркестру

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Фільтрувати матеріали за датою: Неділя, 15 жовтня 2017 — Запорізька обласна філармонія

Комунальний заклад «Запорізька обласна філармонія» Запорізької обласної ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад: артиста ІІ категорії академічного симфонічного оркестру, альт (1 шт. од.), артиста балету І категорії академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці»  (1 шт. од.); артиста-вокаліста (соліста) вищої категорії (1 шт. од.), артиста-вокаліста (соліста) І категорії (2 шт. од.), артиста розмовного жанру І категорії (0,5 шт. од.), концертмейстера вищої категорії  (1 шт. од.).

Вимоги до конкурсантів:

  1. Артист академічного симфонічного оркестру ІІ категорії

Повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки (спеціаліст, бакалавр або молодший спеціаліст) без вимог до стажу роботи. 

  1. Артист балету І категорії академічного козацького ансамблю пісні і танцю «Запорожці»

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації. Для магістра – без вимог до стажу роботи, для спеціаліста – стаж роботи за професією артиста балету  ІІ категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.

  1. Артист-вокаліст (соліст) вищої категорії

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та підвищення кваліфікації. Стаж роботи за професією артиста-вокаліста (соліста) І категорії не менше 3 років.

  1. Артист-вокаліст (соліст) І категорії

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації. Для магістра – без вимог до стажу роботи, для спеціаліста – стаж роботи за професією артиста-вокаліста (соліста)  ІІ категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.

  1. Артист розмовного жанру І категорії

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст або бакалавр) та підвищення кваліфікації. Для магістра – без вимог до стажу роботи, для спеціаліста – стаж роботи за професією артиста розмовного жанру  ІІ категорії не менше 2 років, бакалавра – не менше 3 років.

  1. Концертмейстер вищої категорії

Повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст) та стаж роботи за професією концертмейстера І категорії не менше 3 років.

Претенденти, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії наступні документи:

-       заяву про участь у конкурсі;

-       заповнений в установленому порядку особовий листок з обліку кадрів з вклеєною  фотокарткою;

-       копія документа, що посвідчує особу;

-       копія трудової книжки (за наявності);

-       копія документа про освіту за відповідною спеціальністю;

-       інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки: копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня, почесного звання, державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, характеристики, рекомендації, рецензії, публікації, відгуки (в разі наявності).

Працівники, які знаходяться в трудових відносинах із Запорізькою обласною філармонією та беруть участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії тільки заяву про участь в конкурсі.

Документи на участь в конкурсі приймаються до 25 жовтня 2017 року (включно) у відділі кадрів Запорізької обласної філармонії за адресою: м. Запоріжжя,  пр. Соборний, 183, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Дата проведення конкурсу на заміщення вакантних посад: 27 жовтня  2017 року. Про час та місце проведення конкурсу кандидатам буде повідомлено додатково.

Запорізька обласна філармонія переможців конкурсу житлом не забезпечує. Витрати на проїзд та проживання здійснюються за рахунок претендентів.

Додаткова інформація щодо функціональних обов’язків, умов конкурсу, переліку необхідних документів надається за телефоном (061)236 44 46.

Опубліковано в Новини