• Академічний симфонічний оркестр

  • __Академічний козацький ансамбль пісні і танцю "Запорожці"

  • Джаз-квартет «Music men»

  • Диксиленд артистів академічного симфонічного оркестру

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Фільтрувати матеріали за датою: березня 2018 — Запорізька обласна філармонія
Неділя
25
березня
19:00

ДРУГА РІКА

Опубліковано в Афіша

Вперше! У Запорізький обласній філармонії РЕАЛЬНИЙ КВЕСТ - музичні пригоди з сюжетом, де учасники стануть головними героями!

           Для прихильників мистецького проекту «Філармонія-дітям» і не тільки! Запрошуємо всіх на новий музично-пізнавальний квест «Таємниці філармонії»!

           На Вас чекає одна з найбільш захоплюючих пригод у вашому житті:цікаві маршрути, повне занурення в мистецьку атмосферу, раптові повороти подій, індивідуальні завдання, естафети, творчі конкурси, логічні загадки та казковий антураж.

            Ви дізнаєтесь багато нового, зазирнете за лаштунки філармонійного життя та побуваєте на виставці музичних інструментів. Але головне – у ході квесту маленькі слухачі самі перевтіляться в композиторів, музикантів і навіть ... диригентів! У фіналі незвичайної розважальної програми на глядачів чекає музичний подарунок від артистів Запорізької обласної філармонії.

            Завдання цікаво вирішувати саме в команді, тому квест-концерт – це чудовий варіант і сімейного відпочинку. Стане в нагоді як досвід, підтримка батьків, так й кмітливість дитини, а спільна пригода згуртує всю родину.

           Старт відбудеться в колонній залі Запорізької обласної філармонії 25 березня о 12.00!

Саме Ви станете першими учасниками музичного квесту!

Захід розраховано на дітей віком від 5 років.

Опубліковано в Афіша
П'ятниця
23
березня
18:00

Юлія ЯКСА

Палкі почуття, радість і смуток від кохання, емоційний запал та всеохоплююча жага до життя… Такий різнобарвний калейдоскоп емоцій всім поціновувачам музичного мистецтва дарує одна із кращих солісток Запорізької обласної філармонії  улюблениця публіки – чарівна Юлія Якса (сопрано)!  
23 березня у концертному залі імені М.І. Глінки артистка презентує яскраву сольну програму.
Юлія Якса – лауреат багатьох міжнародних конкурсів. Співачка  володарка сильного за тембром голосу великого діапазону з насиченою палітрою фарб. Завдяки майстерному володінню вокальною технікою, музичній обдарованості та високому професіоналізму виконує партії різної складності. Бере участь у  якості солістки в концертах академічного симфонічного оркестру.
У програмі: арії з опер, оперет, мюзиклів та твори світової естради. Поєднання класики та сучасності, ніжності й драйву, краси й дивовижного світу магії – як сама артистка.
Разом з Юлією Яксою найкращі хіти даруватимуть колеги та друзі по творчості: Микола Квєтков (тенор), Вікторія Шестакова (сопрано), Марина Євченко (оригінальний жанр), Ярослав Ніколаєв (саксофон), Лариса Гнєдиш (партія фортепіано), струнний квартет, ансамбль бандуристів «Божена», керівник – заслужена артистка України Ольга Беженарь, ведуча – заслужений працівник культури України Алла Ходакова.

Чекаємо на всіх у затишному концертному залі обласної філармонії 23 березня о18.00!
                                   

Опубліковано в Афіша

Прем'єра колективу

ДИКСИЛЕНД

артистів академічного симфонічного оркестру

Керівник - Дмитро МІТНІК

                 Мистецька  подія року! Вперше на сцені концертного залу імені Глінки!

         Презентація колективу ДИКСИЛЕНД артистів академічного симфонічного оркестру з програмою "Примари джазу"!

         Джаз – це особливий настрій, бачення світу і стан душі. Він такий різний, непередбачуваний… Сьогодні джаз - один із найпопулярніших жанрів мистецтва, у якого  мільйони прихильників.

         У прем'єрній концертній програмі ДИКСИЛЕНД дарує шанувальникам як "старий", улюблений традиційний джаз, так і нові сучасні джазові стандарти.

         У репертуарі колективу: твори джазової класики різних стилів і напрямків у оригінальних обробках. Музиканти віртуозно виконують авторські імпровізації, креативно розвивають традиційний стиль і прийоми диксиленду та інших стилів джазу. Робота ансамблю заснована на принципі колективної творчості: художня фантазія кожного виконавця проявляється в створенні загальної композиції твору.

         З ансамблем виступає яскрава вокалістка Олександра Михайленко (LoraLains) -  найкраща джаз-women  Запоріжжя й відома співачка в  Україні.

         Прем'єрний концерт ДИКСИЛЕНДУ - це кращий джаз, що зазвучить у нерозривній гармонії з музичними ритмами ХХI сторіччя.

Ціна квитка від 90 грн

Квитки продаються в касах філармонії та білетної агенції musin.zp.ua

Каса: 236-44-67

Довідки: 236-99-77, 236-44-85

Опубліковано в Афіша

21 березня у концертному залі імені М.І. Глінки Запорізької обласної філармонії відбудеться унікальний концерт фортепіанної музики. Свою майстерність слухачам даруватимуть лауреати міжнародних конкурсів Віоліна Петриченко (Кьольн, Німеччина) та Артур Нікулін (Київ, Україна).

Віоліна Петриченко – наша землячка, народилася в м. Запоріжжя. Закінчила Київську Національну академію ім. П. Чайковського по класу фортепіано. Згодом навчалася в університеті музики «Франц Ліст» м. Веймар та в Кельнській вищій школі музики і танцю в професора Якоба Льойшнера. Віоліна – володарка численних нагород, стипендій, заохочувальних призів. Веде активну концертну діяльність, виступає в Німеччині, Голландії, Франції, Австрії, Іспанії, Чехії та Україні. Головною метою піаністки є знайомство європейської публіки з шедеврами української музики, зокрема творами В. Барвінського.

Артур Нікулін  закінчив Львівську Національну музичну академію імені М.Лисенка, де навчався в класі видатного піаніста, заслуженого артиста України Йожефа Ерміня.  Стажувався у відомих сучасних піаністів: Н. Штаркмана, М. Пєтухова, М.Крушельницької, Б.Гетцке, Т.Дюссо, Е.Рейес. Музикант активно гастролює. Виступає в кращих концертних залах України, Польщі, Швейцарії, Франції, Німеччини, Нідерландів з відомими камерними та симфонічними оркестрами. Артур Нікулін лауреат багатьох престижних міжнародних музичних конкурсів. Тісно співпрацює з видатними сучасними композиторами В. Сильвестровим, Л. Дичко, В. Рунчаком, В. Бєляєвим, Д. Чесноковим, Н. Бакрі, є першим виконавцем їх фортепіанних і камерно-інструментальних творів.

Василь Барвінський – визначний представник української музичної культури ХХ сторіччя, композитор, піаніст, диригент, музичний критик. Він написав сотні геніальних творів, частина  яких була знищена. У музичній спадщині композитора – симфонічні, вокально-хорові, інструментальні твори, серед яких «Українська рапсодія», «Українське весілля», «Заповіт», «В перші роковини». Багато років за часів радянської влади твори Василя Барвінського замовчувалися та не виконувалися. Зараз зросла цікавість до його талановитої спадщини. І не тільки в Україні.

Твори Сергія Рахманінова відомі на весь світ. Він має свій неповторно індивідуальний і своєрідний стиль,який увібравши багато досягнень  імпресіонізму й авангарду не має аналогів у світовому мистецтві.

Цього вечора музиканти виконають 5 прелюдій та Сонату в 4 руки.

Тож, запрошуємо всіх цінителів високого мистецтва та професійного виконання до концертного залу ім. М.І.Глінки Запорізької обласної філармонії насолодитися шедеврами світових майстрів та отримати духовну та естетичну насолоду від неперевершених творів В. Барвінського та С. Рахманінова.

Опубліковано в Афіша
Вівторок
20
березня
19:00

Студія "МАМАХОХОТАЛА"

Квитки продаються вкасі  філармонії та на сайтах filarmonic.zp.ua і musin.zp.ua

Телефон каси обласної філармонії:         236-44-67

Телефони білетної агенції   musin.zp.ua (061) 701-0-107

                                                                    (093) 701-0-107

                                                                   (098) 701-0-107

                                                                   (099) 701-0-107

Опубліковано в Афіша
Понеділок
19
березня
19:00

Вистава "За двома зайцями"

Квитки продаються вкасі  філармонії та на сайтах filarmonic.zp.ua і musin.zp.ua

Телефон каси обласної філармонії:         236-44-67

Телефони білетної агенції   musin.zp.ua (061) 701-0-107

                                                                    (093) 701-0-107

                                                                   (098) 701-0-107

                                                                   (099) 701-0-107

Опубліковано в Афіша
Сторінка 1 із 3