Фільтрувати матеріали за датою: Вівторок, 26 лютого 2019 — Запорізька обласна філармонія
Вівторок
26
лютого
19:00

Тимур Шаов

Опубліковано в Афіша

25 лютого у концертному залі імені М.І. Глінки Запорізької обласної філармонії відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди 100-річчя від Дня заснування органів державної реєстрації актів цивільного стану України.

З найкращими привітаннями до присутніх у залі звернулисяповажні гості: керівник апарату Запорізької обласної державної адміністрації Зінаїда Бойко, керуючий справами виконавчого апарату Запорізької обласної ради Володимир Подорожко,заступник Запорізького міського голови з питань діяльності виконавчих органів радиВалерій Еделєв. Теплі слова привітання звучали для колег від начальника Головного територіального управління юстиції у Запорізькій області Сергія Васильцова. Очільники нагородили найкращих працівників галузі почесними відзнакамиМіністерства юстиції України, Запорізької обласної державної адміністрації, Запорізької обласної ради, виконавчого комітету Запорізької міської ради.

Слова подяки та шани звучали й на адресу присутніх у залі ветеранів, які стояли у витоків створення органів державної реєстрації актів цивільного стану нашого міста, долі яких тісно пов'язані з його історією, імена яких золотими літерами вписані в історію області та усієї країни!

Цього дня працівниківорганів державної реєстрації актів цивільного стану музичні привітання дарували академічний козацький ансамбль пісні і танцю «Запорожці», художній керівник – заслужений діяч мистецтв України Лілія Гринь та солісти філармонії: Юлія Якса, Микола Квєтков, Поліна Гонтарь, Володимир Галіченко та Герман Романченко. Для гостей лунали душевні пісні, інструментальні твори та хореографічні композиції.

Ведучі святкової програми – Юлія Дар׳їна та Микола Петюк,звукорежисер – Павло Полуектов, художник по світлу – Ігор Тиришкін, відеоінсталяція – Андрій Юрченко, Марина Євченко, режисер – Тетяна Дудка.

Концерт пройшов у піднесеному настрої. Кожен номер програми супроводжувався бурхливими оплесками. Глядачі отримали велике задоволення від концертної програми.

Колектив Запорізької обласної філармонії, на базі якої спільно з ювілярами втілюється пілотний проект Кабінету Міністрів України «Шлюб за добу», створив комфортні умови для всіх гостей заходу та проведення свята. Двері концертного залу імені М.І. Глінки завжди гостинно відкриті для всіх працівників юстиції!

Мистецький колектив філармонії на чолі з генеральним директором, заслуженим працівником культури України Іриною Конаревою щиро вітає всіх працівників органів державної реєстрації актів цивільного стану з професійним святом.Нехай завжди на вашу честь лунають найкращі пісні, наповнюючи серце спокоєм, радістю та звичайним людським щастям!

Опубліковано в Новини