Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 19 квітня 2019 — Запорізька обласна філармонія


            

Для тих, хто цінує можливість послухати твори класиків або ж сучасних українських композиторів, а також тих, хто прагне пережити новий досвід та розширити власні музичні кордони!

Віднайти справжню музику у шумі міста… ось мрія і головна мета солістки Запорізької обласної філармонії – талановитої співачки, лауреата всеукраїнських та міжнародних конкурсів Тетяни Лаврик! 19 квітня артистка презентує запоріжцям свою сольну програму.

         Ніжний голос, тендітність, силу, енергійність та професіоналізм поєднує у собі випускниця Харківського національного університету мистецтв імені І.П. Котляревського. Для співачки музика – це невід'ємна частина її життя. Вперше вона вийшла на сцену лише у 3 рочки і по сьогоднішній день дарує шанувальникам радість вокального мистецтва.

         У програмі прозвучать вишукані арії, класичні романси та популярні композиції сучасних композиторів, такі як: «Болеро Олени» з опери «Сицілійська вечірня» Дж. Верді, «Не пой, красавица, при мне»   С. Рахманінова,  «Ой, я знаю, що гріх маю» в обробці В. Яцоли та інші.       
    

Разом із Тетяною Лаврик гарний настрій створюватимуть колеги та друзі: солісти Запорізької обласної філармонії – лауреат міжнародних конкурсів Володимир Галіченко (скрипка), Іоланта Дамаскіна (фортепіано) та струнний квартет.

Чекаємо на всіх у затишній камерній залі обласної філармонії 19 квітня о 17.00 на вечорі вишуканого вокального мистецтва!

Опубліковано в Афіша