П'ятниця
22
червня

Голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак подякував держслужбовцям Запорізької області за плідну працю в інтересах громади

Сайт Запорізької обласної ради

Публікація 21.06.2018

Голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак подякував держслужбовцям Запорізької області за плідну працю в інтересах громади

 

Напередодні професійного свята та з нагоди 100-річчя запровадження державної служби в Україні, в концертному залі Запорізької обласної філармонії відбулися урочистості, в яких взяли участь голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак та його заступник Владислав Марченко.

Вітаючи держслужбовців, які працюють у державних установах області, голова Запорізької обласної ради Григорій Самардак поділився своїми спогадами про початок трудової діяльності, власне, на державній службі:

- Я пам’ятаю з чого починав свій перший робочий день у житті як держслужбовець - з присяги на вірність служіння народу України. Це дуже відповідальна місія і я знаю, як нелегко працювати в умовах творення молодої держави. В країні відбуваються зміни, які, я впевнений, дозволять нашій державі посісти достойне місце в єдиній родині Європейських держав. І рушіями цих змін є саме держслужбовці. Дякую вам за відданість справі й інтересам громади, - зауважив  Григорій Самардак.

Голова Запорізької обласної ради від імені всього депутатського корпусу подякував також працівникам обласної державної адміністрації за співпрацю із органами місцевого самоврядування у реалізації державних та обласних програм розвитку.

Разом з побажаннями міцного здоров’я, професійного росту та гідної оцінки своєї праці з боку держави та суспільства, Григорій Самардак вручив кращим працівникам нагороди та грамоти за плідну працю й віддану службу.

Завершились урочистості концертною програмою у виконанні артистів філармонії та академічного козацького ансамблю «Запорожці».

Посилання на сайт: http://zor.gov.ua/content/golova-zaporizkoyi-oblasnoyi-rady-grygoriy-samardak-podyakuvav-derzhsluzhbovcyam-zaporizkoyi