Понеділок
13
травня

Запорізька філармонія кличе на мистецькі проекти до Дня Європи в Україні

САЙТ ГАЗЕТИ "МИГ"

Публікація 08.05.2019

Анна Чуприна

В рамках святкових заходів до Дня Європи в Україні Запорізька обласна філармонія презентує мистецькі проекти: 17 травня 2019 року — концерт академічного симфонічного оркестру «Зарубіжні гастролери» та 19 травня 2019 року — концертна програма «100 відсотків саундтрек» ансамблю бандуристів «Божена».

У концертній програмі «Зарубіжні гастролери» академічного симфонічного оркестру прозвучать Увертюра до опери «Тангейзер» німецького композитора Ріхарда Вагнера, Симфонія №4 німецького композитора Йоганеса Брамса, Концерт для труби з оркестром австрійського композитора Йоганна Гуммеля.

 

За диригентським пультом — харизматичний Біун Вук (Південна Корея). Соліст — музикант-віртуоз, заслужений артист України Андрій Ільків (труба, Київ). Своєю грою Андрій Ільків демонструє як віртуозну майстерність, так і багату тембральну палітру.

Його труба звучала на дипломатичних зустрічах в посольствах Німеччини, Франції, США, форумах Корпусу Миру, дипломатичних прийомах президента України, днях культури України в Німеччині, Білорусії.

В рамках мистецького проекту «Філармонія — дітям» ансамбль бандуристів «Божена» презентує мистецький проект «100 відсотків саунтрек».

 

До уваги юних глядачів – цікава і надзвичайна музична подорож стежками улюблених кіно-хітів. У програмі прозвучать саундтреки із дитячих фільмів та мультфільмів, а також відбудеться весела вікторина. Юні глядачі зможуть підспівувати, відгадувати знайомі мелодії, відповідати на запитання та, навіть, чаклувати з учасницею шоу «Україна має талант» ілюзіоністкою Мариною Євченко.

Посилання на сайт: https://mig.com.ua/zaporizka-filarmonija-kliche-na-mistecki-proekti-do-dnja-ievropi-v-ukraini/