Фільтрувати матеріали за датою: П'ятниця, 17 травня 2019 — Запорізька обласна філармонія

В рамках святкових заходів до Дня Європи в Україні Запорізька обласна філармонія презентує мистецький проекти - концерт академічного симфонічного оркестру "Зарубіжні гастролери" 17 травня 2019 року

  День Європи в Україні заснований для зміцнення єдності серед європейців і відзначається як день спільних цінностей та спільної історії всіх націй континенту.

    У концертній програмі "Зарубіжні гастролери" академічного симфонічного оркестру прозвучать твори відомих європейських композиторів: Увертюра до опери "Тангейзер" німецького композитора Ріхарда Вагнера, Симфонія №4 німецького композитора Йоганеса Брамса, Концерт для труби з оркестром австрійського композитора Йоганна Гуммеля. За диригентським пультом - харизматичний Біун Вук (Південна Корея). Соліст - музикант-віртуоз, заслужений артист України Андрій Ільків (труба, Київ). Своєю грою Андрій Ільків демонструє як віртуозну майстерність, так і багату тембральну палітру.

   Андрій Ільків - соліст Національного будинку органної та камерної музики, постійний партнер і артист корпорації Yamaha, соліст і лідер мідної секції духових інструментів всесвітньо відомого Міжнародного симфонічного оркестру "Філармонія націй", заснованого Л. Бернстайном, в якому грають кращі музиканти з різних країн.

   Виконавському стилю Андрія Ільківа притаманні виняткова технічна легкість гри у різних регістрах, м'який, оксамитовий звук, своєрідний експресивний стиль гри з багатою тембро-обертоновою палітрою звучання.

   Його труба звучала на дипломатичних зустрічах в посольствах Німеччини, Франції, США, форумах Корпусу Миру, дипломатичних прийомах президента України, днях культури України в Німеччині, Білорусі.

Опубліковано в Афіша